Met dank aan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je waarschijnlijk nog wel weet, hebben wij vorig jaar meegedaan aan HomeRide, de wielertocht voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Ons team heeft 500 km afgelegd binnen 24 uur, dus we hebben ook de nacht door gefietst. Het was een onvergetelijke ervaring en voor ons een mooie manier om onze betrokkenheid bij de Ronald McDonald Huizen te tonen.

 

HomeRide is voor jullie wellicht ook een interessant evenement om aan mee te doen. Je leert elkaar op een bijzondere manier beter kennen en je steunt een fantastisch doel: ernstig zieke en gehandicapte kinderen. Je kunt eventueel specifiek voor een van de Ronald McDonald Huizen rijden.

 

HomeRide wordt elk jaar in juni georganiseerd (zie www.homeride.nl). Wij vertellen je graag meer over onze ervaringen, dus neem gerust contact met ons op. (railbikkels@dehaan-raalte.nl). Je kunt natuurlijk ook direct de organisatie benaderen (Merel Bus, projectmanager: 085 2731 743 / merel@homeride.nl).

 

Actie 2011: Railbikkels4Homeride

 

 

Op zaterdag 17 en zondag 18 september vond de eerste HomeRide plaats, een spectaculaire fondsenwervende fietstocht. Deelnemers fietsten in teamverband non-stop in 24 uur van Groningen naar Maastricht, langs zeven Ronald McDonald Huizen. Het doel was zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Het totale eindbedrag op 17 september was dik 181.000 Euro

Daarom bedanken wij hierbij alle sponsoren:

 

 

TERUG NAAR DE STARTPAGINA - KLIK HIER

 

 

 

 

De Teamleden:

 

Ronnald Hauptmeijer - Raalte

 

Engbert de Haan – Raalte

 

Hans van Dartel - Raalte

 

Bert Esselink - Raalte

 

Martijn de Bruijne

 

Jos Gabriëls - Apeldoorn

 

Margaret de Bruijne

 

Hans Peters - Nijmegen

 

Martijn Peters